ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu

Keçiören Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu

Adres
YÜKSELTEPE MAH. 2120 CAD. NO 17B VADİKENT KARŞISI ŞEHİT BAYRAM KAVCI ORTAOKULU KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Çocuklarımızın hayallerine ulaşmasını sağlarken, ülkemizin hedeflerini gerçekleştirebilecek nesiller yetiştiren öncü bir okul olmaktır.
Misyon
Kariyerini geliştiren, mesleğini seven, çalışma hayatında mutluluğu özümseyip bunu mesleğine yansıtabilen ve öğrencilerine yaşatabilen, öğrencinin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alan öğretmenlerle, ulusal ve evrensel değerlere sahip, özgüvenli, mutlu, öz denetimi yüksek, öğrenmeye açık, katılımcı bireyler yetiştirebilmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)
Başlama Saati:08:30 Bitiş Saati:15:05 12:50-13:30 arasında öğle tatili vardır.
Ulaşım
Ulus Bentderesi üzerinden Etlik Esertepe Çeşme Minibüs ya da Kızılay, Sıhhiye ve Ulus´tan geçen 281 numaralı EGO otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 2019 yılında Yükseltepe Mah. Vadikent Konutları karşısındaki yeni binasına taşınmıştır. Resmi adresimiz henüz sisteme tanımlanmadığı için navigasyon ile okula ulaşacak olanlar Yükseltepe Mahallesi Murat Çobanoğlu Cd. 1863/1. Sk. adresi ile okula gelebilirler. Yan tarafımızda Şehit Zafer Çalışkan Anadolu Lisesi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 10,1 km, Kızılay Merkeze 14 km uzaklıktadır.
Tübitak 4006 Projesi E Twinning Kalite Etiketi
Sıfır Atık Projesi